Praktijk KYK

Cosmetische en Medische huidpigmentatie in Friesland

Permanente make-up heeft de laatste jaren een enorme positieve ontwikkeling door gemaakt. Hierdoor zijn de resultaten veel natuurlijker geworden en de mogelijkheden erg uitgebreid. Wenkbrauwen die door de nieuwe “haartjes” technieken bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn en ook het namaken van een tepel en tepelhof bij een borstreconstructie met nieuwe 3-D technieken is hier een mooi voorbeeld van. Ypie Kinderman is sinds 1996 gespecialiseerd in PMU en zorgt er steeds voor up to date te blijven door het volgen van diverse Masterclasses en opleidingen in binnen en buitenland. Waaronder in 2014 de medische pigmentatie opleiding bij Irma Hulscher te Almere. KYK is aangesloten bij de NSGP en GGD gekeurd.

U bent van harte welkom voor persoonlijk advies over bijvoorbeeld kleur, vorm en het te verwachten eindresultaat. Een intake van 15 min. is gratis en geheel vrijblijvend

Bij KYK doen wij alle nieuwe pigmentaties in 3 behandelingen. Het mooiste resultaat wordt nl behaald als er laagje voor laagje pigment wordt ingebracht. Alle aanschafprijzen zijn dan ook incl. twee nabehandelingen. Het bedrag dient in 1 keer vooraf aan de behandeling te worden voldaan.

2017-08-0423

Meer informatie?

Neem direct contact op met Ypie Kinderman via 06 2365 6282 of nieuwekyk@gmail.com. Of ga naar www.nieuwekyk.nl